Het laatste puzzelstukje voor uw opdracht!
    

 

 

 
 

Timing Uitzendteam (Hoofdkantoor), Consultant/projectleider/projectmanager ICT

De werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van koppelingstrajecten tussen de uitzendsoftware van Timing en diverse plannings- en tijdregistratiesystemen van Timing of van de klanten van Timing.  Dit zijn SETU XML & CSV koppelingen in de sfeer van digitale urenbriefjes of medewerkers- en contractgegevens, soms ook bijvoorbeeld digitale aanmeldingen. Hiervoor heb ik een PHP/MySql platform ontwikkeld om deze gegevens te kunnen uitwisselen.

Wehkamp was destijds een klant van Timing. De ICT afdeling van Wehkamp was destjds erg druk met  het inrichten van het het nieuwe gerobotiseerde warehouse in Zwolle. Daardoor was er te weining ICT capaciteit om voor het ontwikkelen van een Warehouse Scan Applicatie voor het VAS magazijn waar de medewerkers van Timing werkten. Wehkamp heeft toen Timing gevraagd of wij dat niet konden ontwikkelen. In samenwerking met Sigmax, de ICT partner van Timing, hebben wij het Warehouse Scan Applicatie ontwikkeld. Binnen dit project was ik de projectmanager, architect en deels developer. 

Fulltime van sept 2014 tot maart 2016

Update 2021/2022: Het contract met Wehkamp is in 2020 afgelopen en daarmee ook de hosting van de applicatie in het ICT landschap van Timing. In 2021 gaan we in eerste instantie de applicatie tijdelijk migeren naar het ICT landschap van Sigmax en medio 2022 gaan we de applicatie onderbrengen in het ICT landschap van Wehkamp. Als beheerder/developer van de communicatieserver ben ik nog steeds bij deze applicatie betrokken.

 
 

 

 

 

 

 

 
Timing Uitzendbureau
 
Wehkamp.nl: Vandaag besteld, morgen in huis